+31 622961018 info@vanvorst-support.nl

Organisatie

Wil je graag een bijeenkomst of lezing organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of staat er al iets op de planning waar je extra hulp bij kunt gebruiken? Als organisatorisch ondersteuner kunnen we je helpen het opzetten van een plan en met de uitvoering van zaken, zoals het regelen van locaties en benodigde voorzieningen, het verwerken van de inschrijvingen en overige administratieve zaken. Ook kunnen we fungeren als contactpersoon rondom de bijeenkomst en kunnen we aanwezig zijn als gastvrouw of PA tijdens de bijeenkomst.

Bij office- en organisatie-ondersteuning kun je denken aan bv.: data verzamelen, dataverwerking, agendabeheer, het opmaken van documenten, e-mailverkeer, factuurverwerking, klantcontact, notuleren, ondersteuning bij websites, ontwerp en opmaak huisstijl, afbeeldingen of drukwerk, ontwerpen, implementeren, beschrijven en onderhouden processen, het opmaken en redigeren van teksten, het organiseren vergadering/training/event en bijbehorende administratie, organizen en beheer inbox, PA-ondersteuning, PO-ondersteuning, publiciteit, Social Media, video-editing en ondertiteling, werken in inkoop- en verkoopsystemen en werkoverleg.

Neem gerust contact op om te samen te kijken wat we voor je kunnen betekenen, zodat jij je handen en tijd weer vrij hebt om datgene te doen waar je passie ligt. 

Neem contact op