+31 622961018 info@vanvorst-support.nl

Over Mariëlle

Van Vorst Support l Mariëlle van VorstNa mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik jaren werkervaring opgedaan in verschillende functies. Van personeelsmedewerker tot officemanager, van secretaresse tot procescoördinator. Naast mijn werk volgde ik diverse opleidingen en cursussen op het gebied van gezondheid en welzijn.

Mijn werkzaamheden op administratief en organisatorisch gebied heb ik altijd met veel enthousiasme uitgevoerd. Van ondersteunende administratieve, secretariële taken tot intensievere werkzaamheden zoals het opzetten, uitwerken, implementeren en coördineren van processen. Als administratieve duizendpoot heb ik al veel mensen en bedrijven kunnen ondersteunen.

Uit mijn drijfveer mensen te willen helpen en mensen bij elkaar te willen brengen, startte ik in 2008 als zelfstandige met mijn eigen praktijk voor coaching en healing en een jaar later daarbij met een eventbureau op het gebied van gezondheid, bewustwording en spiritualiteit. Als therapeut en organisator heb ik bijdragen mogen leveren aan de gezondheid, het welzijn en bewustwording van veel mensen.

Mijn kennis en ervaring op het gebied van hulp- en dienstverlening, administratie en organisatie vormt Van Vorst Support en zet ik graag voor je in. Ik ben geduldig, betrokken, open, accuraat en leergierig. Ik hou van orde en overzicht, steek graag mijn handen uit de mouwen en draag graag bij aan ieders welzijn, het optimaal functioneren van jou of van jouw onderneming.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen.

Graag tot ziens!

Mariëlle van Vorst BSW

Opleidingen: VWO, HBO MWD Bachelor of Social Work, Sensi®therapie, Reconnective Healing®, MIR-Methode®, Jassentechniek®

Werkervaring: individueel begeleider, teamleider, personeelsmedewerker, secretaresse Gedeputeerde Staten, procescoördinator, officemanager, coach, therapeut, eigenaar Van Vorst Support (2015), eigenaar Hulplijnonline.nl (2017)

Vaardigheden: accuratesse, communicatieve vaardigheden, empatisch vermogen, flexibiliteit, initiatiefrijk, luistervaardigheden, praktische instelling, sociale vaardigheden, zelfstandigheid, datatypiste (330 aanslagen per minuut)

Ervaring in o.a. coachen, leidinggeven en alle aangeboden diensten

Ervaring met o.a. Windows, Microsoft Office, Adobe Photoshop, WordPress, Zoom, Postcron, Autorespond, MeetEdgar, Hotjar, Camtasia, Slack, Mailchimp, Zoho, Mollie, Paypal, Smartsupp, Hipchat, Pablo, Canva, Jira, Todoist, Google apps, Dropbox, Social Media en vele andere systemen, sites en programma’s.

Persoonlijkheidstest Mariëlle

Team

Mariëlle van Vorst

Mariëlle van Vorst,
Virtual assistant
Maatschappelijk werker & coach

Cindy van Essen

Cindy van Essen,
Virtual assistant

Samenwerken?
Neem contact op!

Neem contact op