+31 (0)26 202 23 71 info@vanvorst-support.nl

Meer tijd voor jouw passie?

Al eens gedacht aan een virtueel assistent?

Teamwork makes the dream work

‘Ik geloof in de kracht van samenwerken, jij ook?’

Handen of tijd tekort?

Virtual assistant services voor particulieren en zelfstandigen

Tarieven en urenpakketten

Het tarief voor basis-dienstverlening (ondersteuning basis) is los €47,00 per uur excl. BTW en eventuele reiskosten. Dit gaat volgens het normale uur-factuur principe. Een opdracht van 2 uur, kost dus €94,00 excl. BTW.

Je kunt ook uren voor basis-ondersteuning inkopen, een urenpakket, je betaalt dan een voordeliger uurtarief. Dit uurtarief is €42,00 per uur excl. BTW en eventuele reiskosten. Als je uren inkoopt voor 3 maanden, krijg je nog eens 10% korting op het uurtarief. Bij afname van een urenpakket voor 6 maanden krijg je 15% korting. Dat betekent dat je dan maar €35,70 excl. BTW per uur betaalt.

Het uurtarief voor meer specialistische ondersteuning (ondersteuning plus) is €57,- per uur excl. BTW en eventuele reiskosten. Dit gaat volgens het normale uur-factuur principe. Een opdracht van 2 uur, kost dus €114,00 excl. BTW.

Ook hiervoor kun je uren inkopen, je betaalt dan een voordeliger uurtarief. Dit uurtarief is €52,00 per uur excl. BTW en eventuele reiskosten. Als je uren inkoopt voor 3 maanden, krijg je nog eens 10% korting op dit uurtarief. Bij afname van een uren voor 6 maanden krijg je 15% korting. Je betaalt dan maar €44,20 excl. BTW per uur.

Natuurlijk is een combinatie van basis- en plus-werkzaamheden altijd mogelijk.

De voordelen van het inkopen van uren zijn, naast dat je een lager uurtarief betaalt, je uren in overleg flexibel ingezet kunnen worden, verspreid over een periode. Je tijd wordt gereserveerd in onze agenda’s. Ureninkoop gaat altijd voor losse klussen. Je betaalt een vast maandbedrag, ongeacht of er meer of minder uren gewerkt zijn. Je urentegoed blijft altijd een tegoed, totdat de uren op zijn.

De korting op het uurtarief is een bedankje voor het vertrouwen wat je geeft als opdrachtgever met de keuze voor een langdurige samenwerking.

In het overzicht hieronder vind je alle prijzen en het verschil tussen basis- en plus-ondersteuning.

Wil je graag meer informatie over tarieven en pakketten? Neem gerust contact op!

Prijzen gelden per 1 juli 2020, prijswijzigingen voorbehouden.

Neem contact op